ESP   -  CAT   -  FRA   -  ENG
ZONA CLIENTS    >
Filosofia
Promolac va néixer amb el clar objectiu de donar resposta a les noves necessitats d'alimentació, fruit dels nous hàbits d'una societat moderna, exigent amb la seva dieta, tant pel que fa al sabor com per la qualitat.

Fruit de la nostra filosofia, la qualitat i seguretat alimentària han estat sempre la nostra raó de ser, sempre estem seleccionant les millors matèries primeres per als nostres productes, les que fan els nostres preparats variats i gustosos propis de qualsevol dieta.

El nostre principal compromis és la millora contínua tant en producte com en serveis. Això, juntament amb el personal humà de la nostra empresa que disposa d'àmplia experiència en el sector de l'alimentació ens ha fet assolir un lligam entre les últimes tecnologies i la cuina més tradicional, que es reflecteix en tots els nostres productes.

Gràcies als suggeriments dels nostres clients, el nostre departament d'I+D està investigant contínuament i desenvolupant nous productes millor adaptats a les noves exigències d'un mercat cada cop més canviant i més personalitzat.
PROMOLAC ESPAŅA S.A. - Pol. Ind. Pont Xetmar, C/ F nave 6 - 17844 - Cornella del Terri (Girona) Espaņa - T. +34 972 594 753 - F. +34 972 594 758

ISO 9001ISO 22000