ESP   -  CAT   -  FRA   -  ENG
ZONA CLIENTS    >
Empresa
A Promolac som una empresa familiar, jove i dinàmica que vam començar la nostra activitat l'any 1996. Les nostres oficines centrals, planta de fabricació i envasat, i magatzem principal d'expedició es troben a la població de Cornellà del Terri, a Girona, inaugurades totes elles l'any 2003.

Durant els últims anys hem multiplicat la nostra capacitat de producció, hem diversificat les possibilitats d'envasar, podent envasar múltiples formats d'envasos, tant pel canal HORECA, com per a alimentació, i igualment per a empreses industrials hem ampliat la gamma de productes, hem implantat avançats sistemes de control de qualitat adaptats a la normativa ISO i hem modernitzat les instal·lacions amb les últimes tecnologies.

Actualment estem presents a gran part de les primeres marques d'hosteleria, restauració, càtering i alimentació de gran consum a nivell nacional i exportem els nostres productes arreu del món.
PROMOLAC ESPAÑA S.A. - Pol. Ind. Pont Xetmar, C/ F nave 6 - 17844 - Cornella del Terri (Girona) España - T. +34 972 594 753 - F. +34 972 594 758

ISO 9001ISO 22000