Promolac

A Promolac som una empresa familiar, jove i dinàmica que vam començar la nostra activitat l'any 1996.

Empresa

Experiència
contrastada.

A Promolac som una empresa familiar, jove i dinàmica que vam començar la nostra activitat l’any 1996. Les nostres oficines centrals, planta de fabricació i envasat, i magatzem principal d’expedició es troben a la població de Cornellà del Terri, a Girona, inaugurades totes elles l’any 2003.

Durant els últims anys hem multiplicat la nostra capacitat de producció, hem diversificat les possibilitats d’envasar, podent envasar múltiples formats d’envasos, tant pel canal HORECA, com per a alimentació, i igualment per a empreses industrials hem ampliat la gamma de productes, hem implantat avançats sistemes de control de qualitat adaptats a la normativa ISO i hem modernitzat les instal·lacions amb les últimes tecnologies.

Actualment estem presents a gran part de les primeres marques d’hosteleria, restauració, càtering i alimentació de gran consum a nivell nacional i exportem els nostres productes arreu del món.

Filosofia

Qualitat, eficiència
i servei.

Promolac va néixer amb el clar objectiu de donar resposta a les noves necessitats d’alimentació, fruit dels nous hàbits d’una societat moderna, exigent amb la seva dieta, tant pel que fa al sabor com per la qualitat.

Fruit de la nostra filosofia, la qualitat i seguretat alimentària han estat sempre la nostra raó de ser, sempre estem seleccionant les millors matèries primeres per als nostres productes, les que fan els nostres preparats variats i gustosos propis de qualsevol dieta.

El nostre principal compromis és la millora contínua tant en producte com en serveis. Això, juntament amb el personal humà de la nostra empresa que disposa d’àmplia experiència en el sector de l’alimentació ens ha fet assolir un lligam entre les últimes tecnologies i la cuina més tradicional, que es reflecteix en tots els nostres productes.

Gràcies als suggeriments dels nostres clients, el nostre departament d’I+D està investigant contínuament i desenvolupant nous productes millor adaptats a les noves exigències d’un mercat cada cop més canviant i més personalitzat.

Previous
Next

Serveis

Projectes a mida.

Promolac disposa de les instal·lacions per s poder fabricar projectes a mida i envasar per a marques blanques ja sigui amb productes propis de la nostra gamma o nous desenvolupaments, el nostre departament d’I+D desenvolupa productes a mida per a cada client i les seves necessitats, no tant sols de sabor, textura… sinó també adaptacions a lús culinari o industrial a què el producte va destinat.